ELEGAN LA SANGAT (=.=)

sape ada moto cam nie?
erm......... nama dia ELEGAN kan kan?
aku bukan nak mempertikaikan nama elegan tu,
tapi
tapi.........
adoi, kat tempat aku nie dah jadi fenomena elegan agaknya,
adik aku yang kurus, kononnya fit selalu bersukan (tak cam aku =.=), yang selalu merewang2 tuh (eh panjang lak definisi adik aku, haha
nie nak cakap, adik aku tu pun dah kena kuman+virus+serangan demam elegan.

asyik buka topik elegan je ngan mak aku, SO? 
ada mak aku nak beli? tak kan...... haha padan muka.
annoying gilaa budak2 yang ada elegan nie tau tak?
dioarang pasang lagu kuat2 mengalahkan keta,
urgh bikin panas.........

nak je aku cakap, nape tak bawa set karoke je?
leh singgah rumah orang buat karoke bergerak.
bernas tak idea aku?
korang kisah? hahaha -----------gurau-----------

p/s: mak tak beli, mak cakap tak. jangan degil. (macam la budak tu baca) hahaha

i HEART u.......... =)

2 juta nak join makan chocolate cadbury!:

NuSaNa NoSa 91 said...

asal keen xnmpk pon di maan elegen nya motor tu?? =.=

mungkin sbb taste keen lain kot~ ^_^

aku dan satu said...

bebudak ckp naik moto nie selesa, cam nek keta, baik nek keta kan keen? ntah tgok org bwa pon cam besar gedabak, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...