SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN

kredit to miss tia atas segmen2 sebegini......
bukan pe, newbie mcm kami nie follower pun semput, 
1 minggu berapa kerat je yang follow, 
kadang2 meter keganasan nak buat entry pon menurun
hehehe 

sesapa nak joinnnn
sape yg follower semput, join okay! 
harussssssss 

okay, i heart U friends!!!

19 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Ini Kisah Tia said...

hehee . biasalah tu . memang susah nak cari follower ni . takkan nak mengharap sangat follower yang datang kan . apapun , terima kasih join segmen Tia kak .. dan paling penting , happy blogging :)

Rohaizam Rosli said...

da follow...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-follow-dan-komen.html

aku dan satu said...

TQ Tia........ Tq 4 da support......

aku dan satu said...

rohaizam: tq...... will follow u back ^^

mrs redzuan said...

follow =)

segmen follow dan komen

Mish Apple said...

http://beehac.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

Shuk_ArChie said...

Selamat berkenalan... keep in touch ye...
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

aku dan satu said...

dh follow korang!! TQ

Gadis Kecil said...

datang dari segmen tia. Follow emy!

jom singgah yok ~

aku dan satu said...

gadis kecil: emy dh follow =)

iMBobo said...

follow sini! happy blogging :)

aku dan satu said...

dh follow iMBobo
=)

IntaNBerliaN said...

follow sini

emy|farid said...

intan dah follow u!

Atiqah Sa'ahiry said...

nak lepak kat kedai kopi...sambil minum kopi..sponge box comel..siap love lagi

Kaki Wayang said...

Yang pastinya korang kena juga follow blog aku..

emy|farid said...

atiqah: hahaha lepak le, minum free je ni. hehe

spongebob syg kt sape2 yg follow, hehe

HasrulHassan [HH] said...

Salam.
Datang singgah, komen dan follow ...

KLIK SINI untuk ke Blog BANGKU KOSONG
Sebuah blog mengenai penceritaan suku abad.

iyan shazlind said...

hi, lind datang singgah dan follow kamu melalui segmen ni...semoga kamu bahagia2 selalu ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...