HEADPHONE DAN NYANYI.........


dah lama aku tak dengar lagu guna headphone ke earphone ke,
hari nie tukar angin nak dgr guna headphone........
owh meletop telinga. 
sebenarnya ada kelebihan dan kekurangan dengar lagu guna headphone nie.
kekurangannya aku nak kongsikan........

-------selalu ternyanyi--------------
tengah best2 dengar lagu mesti terikut2 sama nyanyi kan...........
padahal suara tak best pon. huhu

-------boleh rosakkan gegendang telinga---------
ye la, kadang2 dah terbiasa dengar guna headphone nie kita tak sedar yang kita dah pasang full volume.
so, sape2 yang suka dengar lagu kuat2, beringat ye, sayangi telinga.
kalau dah pekak kan dah susahkan orang. =)

-------melalaikan-------
haa, nie komen sendiri la.....

ok, tu je..... 

iHEARTu..... nak garpvine? klik sini. 

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Qein said...

owhhhhhhhh...I hv headphone tp skt tinge jew kot pakai..ntah pape jew

arfah said...

hihihihi..suka dgr guna headphone or earphone juga...tapi kalau dgr dgn speaker lagi best!!! :P

emy|farid said...

qein: mek, mmg. kekadang mmg skit tinga owh........ hehe

arfah: xleh nak guna speaker, sbb speaker xdak. haha

alif haris said...

lagi satu keburukan pakai earfon ..
ha ini pengalamn sy sndiri.. hahaha

http://alifharis.blogspot.com/2011/06/aku-seorang-pelawak-upahan-dalam-tren.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...