JEJIWA MENJERIT MERONTA-RONTA.

kerana mulut badan binasa.
kadang2 bukan mulut je yang menyebabkan badan binasa ni.
banyak lagi unsur lain yang boleh dikaitkan.
kadang2 kita tak cakap pun, binasa gak badan.
yang tulis2 dalam blog dalam FB pun leh menyebabkan badan binasa, walhal kita x gunakan mulut pun. (erk!)
so, berhati2 ngan tulisan & lebih baik diam terus.

p/s: peringatan untuk diri aku sendiri. PEACE!!

nak grapevine? KLIK SINI

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Freaky said...

yerp.. penulisan pun bahaya juga kalau x dikawal

emy|farid said...

freaky~
kalau kat blog xpe lgi, still leh cover sbb agak umum. kt fb, hrmmm, main tembak2

Abby Salvatore said...

kerana mulut pulut habis di makan...heeee

tulis yg positif sahaja...:)

emy|farid said...

abby: btul! kenyang plak 2, hehehe
suka abby sebab xda bnda yg x suka kan kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...