UNTUNG LAA PAKWE DUK DEKAT BOLEH JUMPA HARI-HARI.

for first, SORRY-----------sebab aku tau ada yang tak suka baca entry cintan cintun nie.
tapi nak tulis gak, tak nak baca, tak paksa kan kan....... =)
nak dijadikan kisah, aku & kesayangan nie duduk jauh.
dari mula kaple dulu memang jauh2.
masa mula2 kenal je duk dekat, tu pun tak sampai 1 bulan.
pas tu duk jauh2 sebab dia sambung study kat tempat len.

then dalam 1 tahun boleh kira ngan jari je bape kali ktorang jumpa. (actually tak payah guna jari sebab hanya 2 @ 3 kali je dalam setahun)
sepanjang setahun tu macam2 lah jadi kan........
erm, tapi jodoh kuat kot & masing2 akan buat pengakuan kalau ada yang tersilap, tersalah & semua TER la, (termasuk terSMS). =p

kadang2 jeles gak tengok orang len pakwe dekat2 leh jumpa hari2.......
tapi nak jeles pun tak guna, sekarang dah abes study pun duk jauh jugak.
------- aku emo seketika------ (=.=)

lagu nie sesuai ngan emosi aku sekarang :

NEED YOU NOW!!

p/s : kdg2 ada jugak yang rimas duk dekat2 nie kan, asyik berkepit je tak baik. renung2 kan.
---------semua tu ada hikmahnya------------

iHEARTu!

7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Gadis Kecil said...

dah abis belajar kan. cpt2 kumpul duit then kawin yer =)

SoLy SoLicious said...

suh la 4we pndah dekat...heee

emy|farid said...

gadiskecil: on the path, nak tunang =)

soly: kite kt swak, pakwe kat N.9
huwaaaaaaaa

iyan shazlind said...

sama la nasib kita..lind pun berjauhan dgn "cinta hati"..sebab keje...:(...tapi apa yg bestnya selalu rasa dirindui la..:)

arfah said...

alahai.....sabar aaa...hihihi aku selaku kawan ko, aku doakan ko cepat2x bersatu dengan cDIA...hihihihi ko pun doakan untuk aku juga...heee :P

emy|farid said...

iyan: btul2....... stuju 2....... best kan ada yg rindu, hihi

arfah ku: hehehe.... amin amin..... semoga didekatkan dengan nya cpt2.... hehe aku doakan jodoh mu dtg cpt2, msti ada dtg thun ni. hehe

arfah said...

aminnnnnnnnnnn :) hihihihihi aku tunggu kabar baik dari ko... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...