Blog anda, anda punya....

Salam petang semua....
Mesti ramai yang dah bermalas-malasan ni.

Blog anda, anda punya la kan?
Blog Emy, Emy punya.
*apa merepek ni,

Ok, nak cite.......
ni ha, emy kan selalu BW kan kan, tapi ada beberapa
blog yang emy tak ley terlepas........

aww tolong la bangga korang.
walaupun mungkin bagi korang isi nya tak padat, tak mantop,
and lowprofile, orang tak kenal. hehe
lain la abg ben, sume kenal ye tak?

currently dipped into :
ok, blog pilihan hati ni ialah DIDA LICIOUS. 
ekekeke, why, why kenapa?
penuh inspirasi, erm bercerita bukan sekadar tentang diri, tapi bagaimana mereka
melihat dunia dari kaca mata mereka...... awwwwww
*pada pendapat aku la,

okies, next time emy war2kan lagi blog pilihan. hehe assalamualaikum

7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

CINTA UNTUK KITA said...

hehe happy blogging.. ;p

Miss Nadya said...

yeah...peminat setia tu..:)

anjing putih tu kiut sangat..

Gary Asip said...

blog dia simple tapi penulisan dia best.. :)

EyqaLuvender said...

nk p jenguk blog tu sat...

mr_right said...

laa.. bila nak review blog mr right plak neh. hee. lawak jek=P

Encik Fikhri said...

wah ade jugak segmen review blog ek..baik nye hati tuan tanah..hehe

Aki said...

semat tu cara dia menulis.. nang best.. ^_^.v..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...