Erk, kenapa senyum?

Situasi 1.

-Bila Lelaki Muda/ Sebaya Senyum.


Aku: Kenapa senyum bang? abang ke? pakcik?
err, yang penting kenapa ko senyum?
ada something wrong ke kat aku?
hidung aku takde?
(monolog aku, tapi aku senyum gak)

Situasi 2.

-Bila Pakcik Senyum



Aku: Eh, gatalnye pakcik ni.
Senyum2 pulak. Isteri kat rumah tu tak tau ko tengah senyum2 kat anak
dara orang. eeee... tak sedar diri..... ko rasa ko ensem ke pakcik?
padahal anak ko sebaya aku je.
(monolog gak, tapi aku balas je senyum pakcik tu)

Situasi 3.

-Bila Budak Lelaki Senyum.


Aku: comelnye ko ni dik. ishhhh. suka senyum pulak tu.
cubit pipi kang,

hahaha
p/s: kesimpulannya aku takut sangat bila lelaki yang sebaya abang aku
or pakcik aku senyum kat aku. 
accept orang tu aku kenal,
and bila orang tu mula bercakap,
tanya map ke, dia sesat ke, aku tak kisah.
bila senyum sesaja aku takut,
#paling penting! pandangan mata semacam.
OOOO tolong! rasa tak nak keluar rumah.

ok,bye. assalamualaikum

5 juta nak join makan chocolate cadbury!:

eszyamin said...

eh yg nk tnye soalan tu lg bahaya..kot2 dia nk ragut ke hape..baik senyum dr jauh drpd saje2 dtg dekat sbb pura2 nk tnye soalan..

Pok Amai-Amai said...

Bk nawak je. Sy nie pun seriau. Adehh!

Zakaria's daughter said...

teheeee.

kalau lakii macho2 suke plak?
takde nak temuntah plak?

lalala

Encik Fikhri said...

mungkin sbb ko manis sgt letew..harus la orang senyum kt ko..orang da betunang kn darah manis..(eh betol ke?)

LiNda said...

senyum kan banyak makne..,.yang penting hati2 yer..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...