Lagu tubuh badan?

Still nak gelak, bila dengar lagu tu and teringat
kat komen2 FB mereka pasal, lagu tubuh badan ni.
apa la salah lagu tu kan?
actually aku ada record lagu ni dulu.
time tu aqasha dijemput kat rancangan SILA TIDUR eh silap,
JANGAN TIDUR LAGI. hehe

ok, actually minat kat die. watak yang dimainkan selalunya hidup,
walaupun kadang2 watak picisan semata.
and sometimes dia blur. takpe. emy maafkan. wahhhh!
kelas kauuuu

lagu yang tubuh badan ni kan, sebenarnya best, tapi harusla ada yang tak minat kan?
tapi takpe, kita layan je lagu ni,
suaramu, baumu, harum mu, rambut mu, matamu, [pakej lengkap
maknanya satu tubuh tau]


#tak sabar nak tengok episod esok.
ok, sekian. tepuk tangan plisss.
assalamualaikum 

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Ezad Skytech said...

minggu terakhir da pun cerita ni..hee~

Miss Nadya said...

minggu akhir dh kan?

p/s :: giler kejam..:D

Aki said...

siapa kian yang bini2 atu.. macam ku kanal ani wa.. lawa pulang.. :D

AiSyA LiEzA said...

hak3... minggu terakhir saya xsmpt nk tgk.. :P adoyai.. ekeekke.. :P *tpi biasanya tgk yt je.. ahaks!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...