Resipi Choco Mine!

Bukan main lagi tajunya tu.
Mine ok, korang ada?
hehe

emy nak share minuman emy buat petang tadi....
lebih kurang coklat shake la kan kan.....

disebabkan cuaca panas melampau,
maka membuka peti ais,
then ternampak chocolate n serbuk koko.
apa lagi, timbul la idea nak buat air coklat shake.
#shake la sangat. hehe

bahan2 : serbuk koko, chocolate bar, milo, sedikit gula, susu tepung jenama ANLENE, ais ketul secukup rasa.
#capslock kan anlene sebab nak jaga kesihatan. haha
padahal takde susu cair.

then masukkan semua bahan dalam blender. SIAP.
tabur la cikit coklat rice kat atas, boleh kunyah2. hehe


sedap tau, sila la cuba. hehe
#bukan main lagi mug nescafe. hehe

6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

eszyamin said...

kemain bershake-shake kat umah kan? x mampu la aku nk bershake-shake..shake badan je mampu..kau mampu??

nur said...

Sedapnye emy.. Bak sikit..

cik nAdyYa ツ said...

wahhh sdapppnyeee..
bwk la sini sket :P

sepeck said...

cam sedap je , kena try nie. hehe

Ezad Skytech said...

wahhh....nampak sedap je ni..kena cuba jugak ni...hee~

emy|farid said...

eszyamin: nak bershake2 badan tiap hri pon boley, asalkan tak de org je. hehe

nur: harus la sedap, meh dtg cni emy buat kan. hehe

cik nad: sedap ni mcm kat kdai punya, :)

sepeck: jgn lupa try tau.

ezad: ezad pun kena cuba gak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...