Kategori Komentar.

Ada beberapa kategori tukang komen ni.
Ni berdasarkan pengamatan emy tau.
pengamatan gitu, aha...... 

1] Komen berisi.
Tukang komen yang ni biasanya membaca dengan teliti and tak skip. 
Baca dari A-Z, tabik la kat orang2 ni. 

2] Komen panjangggg berderet.
Eh, tak salah.
Bagus ok, sangat bagus. Tak kisah la panjang mana pun.
Sebab orang yang komen panjang ni, baca sampai abis gak. 
Kadang2 siap bagi jalan penyelesaian lagi (kalau entry pasal masalah).

3] Komen sekadar nak jejak.
Ada tukang komen yang sekadar nak tinggal jejak.
Ok, jugak at least menjengah la kan? 

4] Komen tak tau nak komen.
Haha, yang ni pelik sikit.
Boleh dia cakap macam ni, "Eh, apa ni?Tak faham. Soweyyyyy"
wah, hehe 
takpe, ada anisiatif nak komen.

5] Komen minta dibalas.
Ngeeee, aku kadang2 macam ni la,
hehe
nak jugak minta balas kat entry aku.
Tapi ramai je blogger yang cakap,
"I ni kalau korang nak suh komen balik, tak mungkin la, 
pegi kat blog lain la"
eh, ganas bena la dia ni. hehe atleast dia berteus terang kan?

Ada je lagi kategori ni,
so, anda yang mana? 
assalamualaikum....

7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Encik Fikhri said...

ko rase aku yang mane emy?

Pok Amai-Amai said...

Erk...alamak! Sy yg mane eh? Eiii....

KDg2 ada entri yg sy tatau nak komen pe. Klu entri yg mcm tu, sy komen utk tgl jejak je...

Zakaria's daughter said...

wa rasa macam wa tatauu lahh nak decide wa yang mana kan.

sebab kadang2 wa ni macam suke bebel panjang2 kt entry org tuh.
pas tuh sampai org tuh macammm dah taksuka rr wa punye komen.
then die letak cmnt wa kt spam.

isk. sadisss tau

emy|farid said...

fikh: smua kategori ko ada. hahaha ko no.4 la pling sesuai. hehe

pok. amai2: hehe tak salah kot sekadar balas blik kunjungan kan?

zkaria's doter: tak pe kot, dia tak suka lantak dia la, dh kira baik kita komen. hehe

syafiqakarim said...

haha iqa biasanya pegi mn2 blog,mesti tinggalkan komen.tp xde la harap di bls.mcm da tbiasa je.kdg tu komen
pelik2,kdg panjang.kdg luar topik.
kahkah

eszyamin said...

eh tolong komen dekat blog saya..

AiSyA LiEzA said...

heehheh... saya punya ikut ''mood''.. ahaks!! ada juga cm tu.. kalau jelajah blog.. smua nk baca n komen.. hek3.. x harapkan apa2 un~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...