Christian Louboutin =.= ergh

Tetiba menjadi stalker Rosmah Mansur.
kalau dia tau abis la kena saman, huhu

ni ha, nak cite kasut dia. lawa sangat. cun. mantap.



Leh ke bahasakan dia Puan ke makcik? mana2 lah kan.
pandai Puan ni pilih kasut, sangat up to date.
kasut gini trend sekarang, pengantin pun pakai gini,
tak pakai dah kasut yang tutup2...
ok, harga kasut dia ni around 5-6 ribu menurut SUMBER.
erm, malas nak menyentuh bab duit ke, harga ke,

actually dah jatuh cinta ngan brand ni,
#hanya mampu jatuh cinta, membeli jauh sangat dalam angan ku.


  
   
  

pilih la sesedap rasa.
hehe up to you. tapi bayar la sendiri. hehe
sentap Puan dapat tau kita beli brand sama ngan dia,
hehe assalamualaikum...

#yang hijau lawa

7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Cik Asma BLuppy said...

saya hanya boleh menjamu mata aje..hahaha

Encik Fikhri said...

haha ingat nak kutuk bik mama...haha

eh toksah la beli barang memahal.dunia smue tu..haha

syafiqakarim said...

mahai nye..naseb la kite jenis x pakai high heel.kahkah

Cik Wedges said...

NAK JUGAK!!!!!

Zahirah Dzulkifli said...

Erk. Memang cantik tapi mahal sangat dah -.-

ASaDa RyutaRo said...

beli mahal2 mmg nak kena pijak jugak.. geser atas jalan. kalau ade ta*i burung, mmg kena sapu lah kot..

cam puan rosmah guna tu, takat rm5 dalam purse, ada singgit dua dalam bank, boleh mintak derma dlu kalau teringin nak beli. nak lagi best, mintak derma ngn para jutawan.

nur said...

Amboi.. CL punye brand tu.. Yg pink tu sexy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...