Emy, Mak Muda....

Seyes? Haah la! Nape? Tak bley?
Iye la, dah ada anak pempuan,


ni dia kecik2, nangis je keje. hehe


nanges lagi.....


awwwww bertudung. solehah anak mumy

mumy...... saya dah besar! hehe

Nama anak : Damya Arisya.....
Status : Anak angkat le..... hehe

Before dia deliver lagi mama dia dah amanahkan amik Damya ni suh 
jadi anak angkat, dengan senang hati dan gembira saya nak ye. hehe
comel sangat!

Haa! ni wajah sebenar mama Damya, saya MUMY je. hehe
 
Lawa bebenor ibu muda ni. One of my BFF....... awwww rindu kamu. diorang kat Kedah sekarang. 



16 juta nak join makan chocolate cadbury!:

✿✿mamAuni✿✿ said...

wah..1tahun @ 2tahun pasni jadi mummy bana2..amin..:D

Faztee Danisha said...

aloha.tomei ya..klu pkai tudung lg suke kn..bbudak mcm2 reaksi ms kecik..ms ni le nk simpn wt kngn..

CINTA UNTUK KITA said...

stahun dua lagi jdlah ibu yg betul kan.. hehehe

Pok Amai-Amai said...

Eh, mcm ade iras2 awak lak. Cantik.

sailaaf said...

comelnya diaaa...kuat menangis ye?hehe

Aki said...

ehem2.. turn kau bila?? :p

Encik Fikhri said...

wowwww...

comelnye..
comelnye mama die...
haha..

Zue Cancer said...

comel nyer..cutey!!!hope kamu cepat2 kawen :)

syafiqakarim said...

comey sgttttt....
haa.apa lagi.apa lagi..... :p

Selendang Merah said...

alalala..comelnya...^^

Suza said...

ibu muda ker ? nmpk muda ibu dia lh hehehe

Zahirah Dzulkifli said...

Dah tak lama dah tu kak. Cepat-cepatlah kahwin. Hehe

Miss Nadya said...

kawan2 nad semua dah tawen..huhu..

p/s :: xde ap2...sikit je bengkak..:)

[PCL] said...

comel lah bdk nie..

nanakimie said...

ha,xlama da tu sis:)

nur said...

Wa.. Mudanya.. Emy bila lg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...