JUST FOR FUN by IRA

#okeh, nak join sekali, tekan banner KUAT2!

5 PERKARA YANG EMY INGIN LAKUKAN.

1. nak melancong ke Korea, tak pun Paris. 
[anak orang kaya boleh la kan?]
2. simple je, nak berjaya dalam hidup. 
[nak capai cita2 wpun jauh menyimpang dari cos sebenar]
3. nak kurangkan and hapuskan kejiwaan yang sensitif itu. 
[jadi neutral boleh?]
4. nak berkumpul 1 family tahun ni. 
[wish adik beradik semua balik la]
5. nak mantapkan keSPEAKINGan ku. 
[nak sangat fasih/lancar speaking macam katty perry *pulak]
hahaha

3 ORANG YANG INGIN EMY JUMPA SEBELUM MENINGGAL.

1. paling utama: mereka yang menyayangi emy. 
[tak kira family or kawan]
sebab? nak nyatakan emy sayang korang gak.
2. nak jumpa cikgu2 dulu. 
[time skolah banyak buat dosa kat cikgu]
sebab? nak minta cikgu halalkan segala ilmu yang cikgu bagi. 
3. anak2 buah yang disayangi. 
[wuu tak bleh cakap pasal mereka, sayang sangat]
sebab? mereka penguat semangat emy dan telah menceriakan hari2 emy.

PSST.....*kenapa takde mak ayah?suami?
mak ayah n suami tetap akan ada disamping emy, anak2[future] pun seWAJIBnya di sisi emy,
jadi tak perlu la emy nyatakan. :'( 

emy tag;

nanakimie,
cik nad,
chemija,
eszyamin,
en.fikhri donat pisang kuning. haha



6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

eszyamin said...

aku agak lampi disini yer..tetibe hang tag2 nama org..owh contest upenyer..thanx tag itteww

Encik Fikhri said...

ala tag ittew jugak ke?ittew budak baru.ape kne buat ni?encik2 sile bg tunjuk ajar..

cik ketam said...

kalau jalan2 ke korea atau paris, jangan lupa ole2 tau..hihihihihi.

Lia Irdelia said...

waw..
mahu melancong...
ikot!!

ehhehe

emy|farid said...

esz; jgn la lampi2 ni, hehe

en.fik; minta la petunjuk ke arah yg terang, c.eszyamin leh tunjukkan, hehe

cik ketam: tu angan2 je kot. hehe

lia:jom ramai2 kita melancong. lalala

♔ Joyah Davey ♔ said...

tanx syg sudi join ,
maaf lwat sgt bg respon ..
ira bz dgn hal kolej ..
tp ni ta brmkna ira lpa sal kontest :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...