Akhirnya, tak takut dah.......


dapat nie dari sue. aku rasa inilah jawapan untuk ketakutan aku buka fb semalam......
rasa lega pun ada gak. 
tapi aku rasa better pagi ni, and lepas baca ni lagi aku ok terus. 
thanx all. alhamdulillah........ ^__^

nak tau sindrom takut buka fb kat SINI ye, 


5 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Erin Azizan said...

takot hati saket eh..

suha said...

suke sume quot 2..memng sume betol hehe (^_^)

siti kektus said...

like this. :)


psst, ok je blog ni. tak ada disable tu kire elok je. hehe *sory, kite tak reti nak komen sgt. hehe :)

Zul Fattah said...

kalau difikir2 betul gak tu.. haha

emy|farid said...

erin: tekaan yg tepat sekali! yeah

suha: emy pon suka tau

siti kektus: like jgak, tq.

zul: mmg btul smua ni, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...