Childhood Memories....... ^_^

Ada tak anyone yang suka tengok kartun?
harusla suka kan, lagi2 time budak2 . sangat2 suka tengok kartun, leh bangun awal pagi lagi nak tengok,
ok, meh layan kartun2 version movies yang emy suka......


emy ngan adik + siblings siap nangis sedu sedan tengok LION KING ni, kisah kasih sayang ayah and anak, memang touching abis. *pakcik dia jahat ooo.


TARZAN ni pun sangat suka ok..... sedu sedan gak nengok part mak ayah budak nie. lagi scene ayah gorilla tu tak leh terima tarzan ni time kecik, sedih kot, budak kecik bukan tau pa pe. uwaaaaaa meraung gak tengok. kisah manusia yang membesar di kalangan haiwan. 


Kisah remaja wanita berhati besi ni, MULAN. sangat best tau, sanggup berkorban diri sendiri sebab tak nak tengok ayah dia bertempur di medan perang, last sekali jatuh cinta ngan price. syahdu and romantik. 


yeah, TOY STORY, emy ngan adik teruja tahap power rangers tengok cite ni. best2. kisah mainan seorang kanak2 yang boleh bercakap and mempunyai persaan. sape yang mengikuti cite katun ni, dari yang 1st lagi mesti enjoy, sebab dari budak tu kecik ada si woody je, then masuk lak mainan lain, woody tu jeles, sampai la kanak2 tu masuk kolej dia hantar barang mainan dia kat pusat asuhan kanak2, macam2 kisah menarik dirang buat nak escape dari tempat tu, *dulu imagine nak beli si woody tu, huhu

p/s : enjoy tak zaman kanak2? best kan...... sekarang ni dah kurang movie kartun yang bermoral, cite kartun kat atas ni banyak moral value, sape2 yang ada anak tu leh la ajak anak2 tengok, full of friendship and love. sangat menarik. *budak2 sekarang tengok upin ipin ngan boiboi boy ye tak?

2 juta nak join makan chocolate cadbury!:

siti kektus said...

kalau dulu, kartun yg waib semua adik beradik tengok, doraemon, power rangers dan ultramen. ekeke :p

Addin said...

haha teringat katun sinchan ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...