Day 8- Pergaduhan Paling Teruk Pernah Anda Alami

Errr........
Nak cakap pe eh pasal gaduh ni?
rasanya aku gaduh ngan Encik F tu je, orang lain gaduh besa2 je.
*Gaduh aku ni gaduh mulut/sms je.
huhu
tak reti kot nak gaduh bertumbuk, tampar, tarik rambut. hahahaha

kat skolah dulu pernah tengok budak pempuan gaduh SEBAB pakwe. then now, dua2 pun tak kawen ngan laki tu. teruk aih perangai. malu je. hahaha gaduh diorang ni sampai jerit2 boleh dengar sampai blok belakang. *ish ish.........

ok2, tak mau cakap pasal gaduh orang len. aku pernah gaduh ngan Encik F sampai abis 2 semester. dengar cite time tu ramai la yang nak masuk line Encik F.
*kuang jaq mereka ni, tapi aku maafkan........ :)

okla, tu je kot.
p/s : tak bek gaduh2, kang nak minta maaf malu lak. kata mak kalau kita gaduh, kita pun *bodoh macam dia........ *kiasan je tu, mak tak bagi gaduh...... (aku selalu turunkan ayat mak ni kat pelajar2 aku) harap2 la diorang ingat kata2 aku ni sampai bila2.


muka ni rajin cari gaduh tapi sweet je. hehe
*geli je korang baca kan? haha

3 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Ini Kisah Tia said...

ni bila nak kwen ni ? heheh
dah kawen musti kurang gado punyer

emy|farid said...

tia, otw. hehe nnti jemput tia dtg skali

Nuur Syuhada said...

erk.....abg sweet ke??hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...