Berbaur cemburu. *Eh?

Ini adalah entry yang berbaur kejelesan. Yes jeles. Cemburu kay~ uhuhu

*mangsa: berbaju hijau dan bertopi, pak buah itu, *anak buah comel itu tak bersalah.

Bismillahirrahmanirrahim...........

tau tak, dia (adik, pak buah itu) sangat bertuah ye hidupnya. dari dulu la kot. dari kecik2. anak bongsu katakan. baru2 ni, mak ayah belikan dia lappy baru n beg tu, camera nikon ok. urghhhhhh dua benda dalam 1 masa? okay, dia cakap nak handfon baru pulak. jangan harap la kau dapat dik. **eh, kalau dapat macamana? handfon ku yang sangat klasik ni kalau bagi kat kucing, pon kucing buat tak tau......... uuuuuuuu 
**tak pe la, tak pe, kang aku beli guna duit sendiri. (pujuk hati sendiri ke ni) huhu

kalau aku kan, dulu2, first pegang handfon, secondhand punya, kakak buat amal jariah. aku ni jenis kutip je barang orang bagi. pas tu handfon kedua, first hand gak la, tapi duit sendiri. kakak2 aku semua dapat first hand bau kedai. **baru aku perasan, aku je yang kutip harta orang. wakaka. 

ahh, cite hingusan, hehe ok, sekarang tengah guna lappy baru adik, amd graphic okay. dia bukan nak yang cikai2 budak ni. tapi ada kekurangan la aku rasa lappy dia ni, compaq tapi wayarnya pendek. *sape2 yang pakai lappy compaq sorry ok. *aku saja nak layan jeles aku ni, hehe


*see.. puas aku tolak meja ke tepi nak sampai kan kat soket tu.


*ok, yang ni lappy klasik gak, (since 2006) amacam? berjela tak wayar acer nie? hehe


*okay, yang ni pulak aktiviti sekarang, punya bosan tunggu loading, aku pun update entry dulu. hehe ok, bye. jom main sim social. hehe


*ok yang ni gambar last, jeles kan? harga pun riban2 gak la. untungla budak ni. aishhhhhhhh.
makkkkkk, nak jugak. hehehe ^_^




7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Ticer Syah said...

kami pon pakai belen2 hat orang..kakaka.. bila dah keje br le pakai barang first hand.. mmg sadis.. skang ni tingin nak beli kamera gabak tu.. tapi poketku bocor sentiasa..ngga bisa lagi..adehhh

Hermin said...

hehe....sama la kalau baju kakak2 xnak kita la yg kutip pakai...

Fara said...

A`ah..jeles gak! Hahahahah!

hira said...

ehem ehem. memang best dan seronok jadi dia. hoho. sabar ye~

mas saari said...

salam perkenalan! singgah dari blog All in One...

happy blogging!

BlueiceButterfly said...

~amboi..nak jeles jugak..hehe
sabar2..nanti dapat lagi best dari dia :)

^^nu[dd]yra^^ said...

laptop aku klasik gak...tahun 2005 kot..acer jugak...hahahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...