Laptop berasap.



lama aku tak update entry ni. 
laptop berasap? hehehe 
ok, nak intro laptop kat atas tu Acer Aspire 4752Z.
aku terhidu bau kejelesan di sini. bukan apa, tengah guna laptop kakak yang masih berbau kedai. *baru.
aku perasan laptop nie lambat panas, woooo cam best kan, lagi laptop ni, clearfi, ringan (walaupun sama saiz ngan laptop aku), HD graphic. (banyak lagi kelebihannya)

kalau laptop aku, *acer 2007, tak ingat apa nama dia, cepat oo berasap. kesian. dah la aku tak beli cooler. 

then, aku rasa ada rezeki lebih nanti nak beli gak la, *ceh, cepat bebeno jelez nye.
pa pe pun cam best gak layan blogwalking kat entry korang malam ahad ni. hehe 
okbai, peace! *tu je?* aah, tu je. hehe

3 juta nak join makan chocolate cadbury!:

suha said...

sile belikan cik suha satu ye (^_^)

emy|farid said...

jom kita beli sm2. hehe :)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Len kali jgn lupe cooler fan.. Xpun jgn letak ats tilam, bantal, kusyen.. Haaa, bhaye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...