Sindrom takut buka FB.


alalala dik, ko ni takut nak buka Fb ke? haish...... kalau gitu deactivate je.
eh, nak deactivate? macam tak nak. adeyhhhhhhhh.......
macamana ni tuan2 dan puan2? 

aku dah detect problem aku sebenar ngan fb nih. 
aku takut nak buka, you know wat? sekarang aku buka fb macam ni.

step 1:klik fb... *2 minit.
step 2: log out. 

10 minit later.

log in balik. haissssssshhhh sindrom apekah?

korang ada tak penyakit macam ni?
*actually ada yang menyakitkan jantung, usus dan organ dalamanku dalam fb tu. sekian.


*meh2 minum air ni cecepat n reramai agar usus anda bersih dan minda mantap. erkkk



9 juta nak join makan chocolate cadbury!:

siti kektus said...

Hehe. Ke, sbb terlebih rajin asyik log in, log out? :)

najihah sahami said...

hahaha...dia nak usik2 la tu..hati2..:P

zahidah seran said...

haha..kenapakah?
deactivatela kalau berani...hehe...

Erin Azizan said...

deactive jerrp. lepas deactie kompem tak rasa nak bukak dah.. saya dah deactive dekat sebulan okay jerr.

selamat mencuba *mcm suruh test resepi pulak*

emy|farid said...

sitikektus: mmg mode tgh rjin+malas. haha tak tau la nape.

najihah: usik2, ehe hati terusik ye kot. wahahaa mendalam

kak zahidah: erm, tak tau nak cakap macamana la kak. berani kot nak deactivate. hehe

erin: wahhhh mcm tersuntik gak semangat ni nak deactivate. nnti try resipi ni. hehe

EYFAalias said...

eh eh kenapa mcm tu plak? huhuhu

emy|farid said...

EYF: err, tak tau nak ckp macamana...... hehe susah maa nak ckp

Ezad Skytech said...

heee...kenapa sebenarnya ni...? :)

emy|farid said...

ezad: something happen n made me hurt, so better jgn buka fb tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...