Susah maa macam ni.......

Mesti korang bosan nak baca, ok, tak nak baca tak pe.......


*sejuk ati tengok anak fruity sweety ni senyum. 

Intro gambar, tak ada kena mengena ngan jiwa kacau ini.
ahaha tak kacau mana pun, tapi tetap nak share gak.

First, nape la manusia ni cemburu sangat ha?
nak buat itu salah, ini salah, ok then apa yang betul?
ahaha
mengarut.

Second nak close fb, since minggu lepas2 dah fikir macam ni, tapi tak ada tindakan. why?
ahaha aku pun konfius jugak. 

Third, macam2 dah cara and benda aku buat untuk throw away those feeling yang menyebabkan aku pening2 lalat, kawan2 dah bagi opinion but those feeling and problems stuck in my head.

Fourth, nak kembara jalanan, but will my mak izinkan aku pergi? the answer is simple and it will be NO. stuck lagi kembara jalanan ini, ahaha 

Fifth, kalau diizinkan Allah kita akan berjumpa, penekan KALAU ye. *untuk someone, agak2 dia baca tak? 
sudah bercabang2 minda ni memikirkan cara terbaik untuk berjumpa, end up dont know what to say. shud i bring along my mak? d answer is YES. she will following me. MAYBE a.k.a KALAU. 

Insyallah............
*entry paling ngarut.


1 juta nak join makan chocolate cadbury!:

siti kektus said...

Hehehe. Jiwa kacau kan. Normal la tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...