Day 7- Tiga perangai Baek Anda.

Bunyi macam nak angkat bakol tinggi2 plak nie. eh eh perlu ke nak tulis? hehe

ok, tulis je la memandangkan challenge kan...... [nak join SINI tau]

1- Bagi topup RM1 kat adik aku. hehehe *kira baik la tu kan*

2- Tolong mak cuci pinggan, masak n hal2 yang berkaitan.

3- Berjimat-cermat *ye la sangat* [time takde duit memang jimat] hehe

okbai, tu je....... peace



* ni mak aku ngan anak buah aku. raya tahun lepas. hehe

8 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Amoychanteks said...

sehinggit je ke? yelah, kire baik laa tuh dr tak bg lgsg kan..

emy|farid said...

hehe gurau je tu, kekadang beringgit2, tak kan nk angkat bakol. huhu

Miss Nadya said...

wah...share kat nad RM2..sebab nad pakai mxs..:)

Ini Kisah Tia said...

Tia jawab soalan kamu di sini pasal blog yang di removed tu okeh .. if blog kamu pun nanti tiba2 kena removed , jangan risau .. kamu refresh saja dashboard kamu . nanti dia akan automatik suruh kamu login balik .. login macam biasa dan tunggu dia minta number phone kamu untuk dorang hantar code ..

Hana Soffelia said...

Rajin singgah kat blog kawan2, juga sikap baik Emy. ^_^

siti kektus said...

kite pon suka tolong mak basuh pinggan. maknanya, kite baik lah kan. hehehe :p

zahidah seran said...

nombor 2 tu aktiviti paling baik..=)

Run Away said...

napa Sy langsung tak ada ciri2 yg di sebut tu..aduh...tapi Sy seowg yang baik tau...hek...;d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...