Bila Aku Agak *Jakun........ Bluetooth USB.


Salam semua........
Guna perkataan *jakun tu kasar sangat ke? kalau kasar sorry la ek.....
nak share ngan korang akan kejakunan aku yang baru tau benda alah kat atas nie.
Minggu lepas kot baru aku tau kewujudan benda alah ni. *aku tak kisah kalau korang nak gelak* hahaha
aku tak tau bila ada kewujudan benda alah ni, disebabkan aku dah ada benda alah nie, maka aku tak risau nak beli laptop baru o nak beli hp baru. 
sebab aku rasa function nya banyak. 
bukan setakat leh bluetooth file je, bleh gak jadikan hp kita ala2 mouse yg wireless tu.
owh, aku tersangat excited.

p/s: tapi agak tak best, benda alah ni agak mahal kat tempat aku. kat sana mesti dalam rm10 o rm20 je kan......
kat cni mahal oo, tauke bagi kurang rm5 je ngan aku, kedekot. huh
pa pe pon benda ni best!

9 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Qaseh Qhaleef said...

simpan citacita nak beli mouse wireless .. msti sng kn..

emy|farid said...

aah, tpi kena guna beteri........ hehe

izyan yasmin said...

haha , comel je jakun :)

siti kektus said...

haha. jakun itu biasa. ;)

Hana Soffelia said...

hehe Hana pun suka gak guna mouse wireless. Bli bla da pc fair baru murah. ^_^

gilaweb said...

pc fair byk sket pilihan

Run Away said...

jakun tu ok lah beb...nasib bek bukan beruk kan..hahaha....;d

emy|farid said...

hehehe semua fokus kat *Jakun tu,
syg korang sbb sudi baca, hehe

Ini Kisah Tia said...

apa kebndanya tu? Tia baru tau ni ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...