Ulang Tahun Encik Tunang Ke-26

Cute Rabbit emoticon  SELAMAT ULANG TAHUN FARIDZUL AMIR.....18/10......

tak banyak nak cakap, just teruja nak wishkan besday dia selepas bergelar tunangan ni.
memula agak stress fikirkan hadiah yang nak bagi.
*idea banyak, tapi dikejauhan, (Negeri Sembilan ngan Sarawak) agak2 naik bas ley sampai? haha Cute Rabbit emoticon

setelah meminta bantuan encik google *tak banyak membantu* akhirnya tercetus idea gedik.
jangan teruskan baca+tengok, sebab entry kebudak2an dan gedik okay.
hehe
Cute Rabbit emoticon tercetus la idea nak bagi hadiah di bawah.....Cute Rabbit emoticon




hahaha lawak kan? okay, ada simboliknya kereta mainan tuh. katanya lawa la b..... cam tau2 je. hehe aku memang tau. *ada lagi hadiah sampingan yang gedik dan aku rasa tak perlu la aku uploadkan gambarnya.



yang pink2 comel ni pulak, untuk sis in law wanna be..... umur dik yang 14 tahun, so tak tau nak pilih pe, banyak je yang sesuai kan, tapi aku nak jugak cawan comel ni. (hadiah besday yang terlewat, dah nak majuk pun dik yang ni) hehe

 YoYo & CiCi emoticon

 YoYo & CiCi emoticon

 YoYo & CiCi emoticon

yang ni pulak adalah kegemaran aku, aku memang suka baby milo ke, yoyo n cici ke, asalkan berunsur monkey. hehe cik monkey pink encik tunang yang hadiahkan, bekas tisu n ruler tu aku saja gedik nak buat koleksi. (belikan hadiah untuk orang len, bleh pulak menghadiahkan diri sendiri gak kan) hehe 

p/s: tq pakcik posmen, hadiah telah selamat sampai kepada tuannya. :)

6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

sue perbs.. said...

comeynye hadiah.. untungla sape dpt tu

emy|farid said...

untung mmg untung sue.... hehe sekali setahun je

siti kektus said...

comel! haha :p

mesti tergelak saja dapat haddiah tu. :)

emy|farid said...

sitikektus: hahaha memang, siap kena gelak 1 family lagi

Hana Soffelia said...

Owh.. befday fiance eh. hehe kadang2 peningkan nk fkr mau bg hadiah apa kat org lelaki. Tp bg Hana yg penting, benda tu harus praktikal n dia suka sgt.

anyway, happy belated befday for ur fiance. ^_^

emy|farid said...

kak hana: hadiah sampingan gmbr x diupload praktikal utk dia. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...