Minum Nescafe Dolce Gusto Sampai Lebam.

Eh teruja lak ngan Nescafe terbaru ni. 


Tadi tengok kat TV3 terus teruja nak tau lebih. so g godek2 encik google.
Caranya mudah je, pilih mana2 perisa kapsul yang anda suka, seperti di bawah :

  
  

then, boleh la letak kat dalam mesinnya tu, *ala2 pembancuh kopi la ni*


lepas tunggu dalam beberapa minit, siap, dah boleh minum, tak yah susah2 nak bancuh.
kalau ada mesin ni kat rumah, sure aku ngan adik aku minum nescafe sampai lebam........
hehehe


Ok, nak tau lebih lanjut, tengok sini n sini...... *comey page nye nie tau*

7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Ezad Skytech said...

macam best je ni...? ada jual ke kat Malaysia ni..? hee~

Lia Irdelia said...

pergh....
maju sungguh

Run Away said...

belum penah tengok lagi..

SoLy SoLicious said...

menarik!!....

Cik Jannah said...

hahaha. bape riban? cam bstt

Hana Soffelia said...

wuwuwuwu comelnya capsul coffee, then pembacuhnya smart sgt2. Npe harus muncul sekarang bla Hana nk stop minum nescafe.. T_T

emy|farid said...

ezad: ada je jual kot. bru dilancarkan kat msia.

lia: teruja kan ssb maju. huhu

run away: emy pun x pnah tgk real lagi

soly: sangat menarik kan!

cik jannah: tak tau la brapa riban nih. hehe

kak hana: emy dulu dh bhenti sekejap, then ketagih blik. act x baik utk kesihatan sangat nescafe ni. hehe *kalau beli bnda alah ni share2 la, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...