Bila Hati Dah Sayang..... 20112011

20112011?? 20102011

firstly,
aku nak minta bebanyak maaf kat kawan aku ni....... aku pinjam ayat mesej dia kat inbox fb aku. SORRY ye temanku......
actually, aku teruja nak post benda ni sebab dah lama aku menanti perkara ni terjadi....

bayangkan,
dah keluar sama2, g beli barang sama2, tengok wayang sama2, n diz boy sanggup datang umah hantar makanan (time study dulu) tengah2 malam ok. haiyaaa, baik kan.
and aku pernah terlibat dalam perDATINGan diorang ni. saja wat menyemak. diz boy memang ok giler lah. tapi aku pelik dulu2 ar sebab teman aku ni tak terima diz boy.
dalam masa dia kluar ngan diz boy, teman ku ini bercintan ngan boy lain. tapi diz boy n teman ku hanya kawan baik.

akhirnya setelah bertahun2 sejak zaman diploma lagi, tercetuslah mesej ini hari ini 20.11.2011.
teman ku ini akhirnya menyatakan cintanya itu telah berputik and sebenarnya dah lama terpendam.
tapi ada halangan pulak. anyway, aku doakan yang terbaik untuk teman ku ini, semoga semuanya berjalan seperti yang dikehendakinya.
amin........

p/s: korang tolong doakan sama k. TQ.....

7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

suha said...

bersimpati..moga ade jalan bahagia utk kwn awk,insyAllah (^_^)


tp nape ade 2,3 blog yg ckp psl 20.11.2011 neh?bukan ke baru buln 10 neh?huhu 14 kali dh tengok kalendar

emy|farid said...

haippppp slah, sepatutnya 20102011. uwekkk makaseh suha

Addin said...

um dugaan . takpa insha Allah kalau dah jodoh tak kemana . banyak kan sabar .

Hana Soffelia said...

Hahaha Emy sorry. Ni sume slh Hana. Hana ingt smlm adalah bulan 11. haha tak pasal-pasal Emy pun terlibat. hikhik

Back to ur story, if ada halangan dari famliy memang agak susahkan. Tanpa restu keluarga, tak bahagia hidup kita. Take time utk memujuk org tua.

Ini Kisah Tia said...

susah jugak kan .. takpe, kalau dah jodoh tak kemana .. ada hikmah kenapa itu yang Allah tetapkan untuk dia ..

emy|farid said...

addin: betul, klau dh jdoh tak kan k mana,

kak hana: tak pe, terlibat dlm criminal ni. hehe sikit je pon,
tul tu kak, hidup x dpt restu susah kan.....

tia: amin2...... harap yg terbaik utk kwn sy ni

Run Away said...

kalau jodoh tak kemana kan,,,,;d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...